Alexander Sørloth skal spille i Gent frem til sommerpausen. Her ses nordmanden i aktion for Crystal Palace. Foto: Ian Walton/Reuters

Jess Thorup henter FCM’s supersalg til belgisk klub

Alexander Sørloth bliver genforenet med Jess Thorup, der henter den norske angriber til Gent

FODBOLD Den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth spiller sæsonen færdig i belgiske Gent på en lejeaftale.

Den norske angriber bliver dermed genforenet med sin tidligere træner Jess Thorup, der i oktober skiftede FCM ud med Gent i Belgien.

Sørloth nåede at spille under Thorup i et halvt år i sidste halvdel af 2017. Her scorede nordmanden ti gange i Superligaen for FCM, og efterfølgende blev han solgt til Premier League-klubben Crystal Palace.

FCM beskrev dengang salget af den nu 23-årige Sørloth som historisk stort.

Ifølge Herning Folkeblads oplysninger lød prisen på cirka 75 millioner kroner, med mulighed for at prisen kunne stige yderligere 40-45 millioner kroner, hvis Crystal Palace undgik nedrykning i de to efterfølgende sæsoner.

Opholdet i Crystal Palace har dog endnu ikke været den store succes for Alexander Sørloth, der nu skal tørne ud for Jess Thorups Gent frem til sommerpausen.

Gent er placeret på syvendepladsen i den bedste belgiske fodboldrække efter 21 spillerunder. De seks bedste hold skal efter 30 spillerunder kæmpe om mesterskabet.

/ritzau/