Foto: Colourbox

Samme mand blev sigtet tre gange af politiet

HERNING En 44-årig mand fra Herning har svært ved at holde fingrene for sig selv, når han er på besøg i Føtex, og søndag blev han sigtet for to butikstyverier. Det ene skete lørdag, hvor personalet kunne se på overvågningen, at manden stjal fire ure samt et sæt bluetooth-højttalere til en samlet værdi af 1644 kroner. Søndag formiddag var manden igen på visit, og denne gang udvalgte han sig forskellige taletidskort samt en oplader til en mobiltelefon. Han betalte ikke for varerne og blev meldt til politiet. Det var ikke det sidste, politiet så til den 44-årige mand, for søndag eftermiddag tog han til varmestuen i Bethaniagade, hvor han udviste støjende adfærd. Derfor måtte politiet sigte ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt vise den 44-årige mand bort.