Inger Støjberg havde taget en veninde Gitte Mouritsen med til sportsgalla. Foto: Tom Laursen

Inger Støjberg er ivrig Boxen-gæst

Kim Stoltenberg Hansen 

Ministeren glædede sig over ishockey-VM og så frem til dansk håndboldsucces i Boxen

SPORT Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) var i Boxen til sportsgalla, og Boxen-besøg er hun ikke helt uvant med.

- Jeg fik set et par kampe under ishockey-VM sidste år. Jeg vil ikke sige, at jeg kan alle reglerne - for der er godt nok mange - men det var spændende kampe at overvære, sagde ministeren, der håber på et snarligt VM-gensyn med et dansk landshold i Boxen.

- Det bliver spændende med VM i håndbold herude snart, og om Danmark får succes. Jeg håber på at have tid til at se flere danske kampe. Som minimum på TV, men jeg håber også på, at der bliver tid til at se lidt live i Boxen, sagde hun.