Georg Sørensen og partneren Anette. Foto: Tom Laursen

Georg Sørensen før sportsgalla: – Jeg hepper da på Jesper fra Hauge og Pernille fra Tulstrup

Kim Stoltenberg Hansen 

Messedirektøren glæder sig over, at kronprinsen beærer Sportsfesten med et besøg, og så hepper han på de lokale sportshelte

SPORT En af de første på den røde løber var en yderst rolig Georg Sørensen. Man kunne ellers godt have spået et rystende nervevrag, når man tænker på, at der kom en kronprins forbi, 2000 til spisning, næsten 10.000 gæster og et million tv-seere kiggede på.

- Jeg er helt rolig i år. Og var klar med talen i god tid, lød det smilende fra Georg Sørensen, der er vant til, at MCH-folkene har styr på løjerne uanset hvor mange gæster, der tropper op til de mange store Boxen-arrangementer.

Han var glad for, at kronprinsen atter var blandt gæsterne.

- Jeg er glad og taknemmelig for at kronprinsen prioriterer sporten så højt, og han igen i år kigger forbi på denne aften, sagde Georg Sørensen.

Messedirektøren er selvfølgelig en neutral vært, men så alligevel ikke helt. Der vil blive klappet ekstra, hvis eksempelvis Jesper Nøddesbo eller Pernille Harder vinder en pris.

- Jeg hepper da på Jesper fra Hauge og Pernille fra Tulstrup. Jeg holder med de lokale, og jeg har i tidernes morgen sat bander op i Hammerum-Hallen for Jespers far, og så kan det vel ikke blive mere lokalt. Det er jo også to gode og dygtige folk, så jeg vil blive ekstra glad, hvis de vinder en pris i aften, sagde Georg Sørensen.