FCM-træner Kenneth Andersen havde taget sin datter Malou med på den røde løber i Jyske Bank Boxen. Foto: Tom Laursen

FCM-træner til sportsgalla: Drømmer om titler i 2019

Ole Bitsch 

Kenneth Andersen tog en friaften i Boxen inden årets første træningsdag på mandag

SPORT Træningsdragten var skiftet ud med jakkesæt, skjorte og slips, da Kenneth Andersen tog en friaften i Jyske Bank Boxen. FC Midtjyllands cheftræner havde taget datteren Malou (19) under armen forud for lørdagens sportsgallashow, Sport 2018.

Men allerede om to dage vender hverdagen tilbage.

- Vi starter træningen på mandag. Det bliver spændende at komme i gang igen, smiler Kenneth Andersen med tanke på årets første træningsdag i Ikast.

Juledagene og den velfortjente ferie har han tilbragt hjemme i det midtjyske i selskab med familien. Lidt arbejde er det også blevet til. Heriblandt en tur til USA, hvor FCM er i gang med at etableret sig på det nordamerikanske talentmarked.

- Ferien er blevet brugt til at evaluere efterårssæsonen i FC Midtjylland, men min familie og jeg har også fået slappet af herhjemme. Vi havde ikke mulighed for at rejse ud, blandt andet, fordi min kone (Mette, red.) i kraft af sit job er involveret i aftenens arrangement her i Boxen, forklarer Kenneth Andersen.

Vil vinde pokalen og DM-guld
Den 51-årige fynbo var i 10 år succesfuld U19-træner hos »ulvenes« talenter, som han fem gange førte til fem danske mesterskaber, men i oktober sidste år blev Kenneth Andersen forfremmet til cheftræner for Superliga-mandskabet.

Han håber på et succesfuldt 2019, der gerne skulle blive til et år med endnu flere titler.

- For klubbens skyld drømmer jeg helt sikkert om, at vi kan gøre os fortjent til at vinde pokalen (pokalturneringen, red.) og igen spille med om mesterskabet. Og så forhåbentligt kvalificere os til et europæisk gruppespil, siger Kenneth Andersen, FC Midtjyllands cheftræner.