FOF Herning er klar med forårsprogrammet, der som sædvanlig byder på noget for enhver. En af forårets foredragsholdere er tidligere tv-vejrvært Jesper Theilgaard. Foto: Privatfoto

Forårsprogrammet byder på musik og foredrag hos FOF

Vegetarmad, madspild, sundhed, musik, blomster og kendte foredragsholdere er med i FOF’s nye forårsprogram

HERNING Synes du, at det kan være gråt og trist i de mørke vintermåneder? Så kan du vælge at forkæle dig selv med en FOF-aktivitet, hvor du kan hente viden og oplevelser i et hyggeligt fællesskab med andre, der har den samme interesse som dig, skriver FOF Herning, som netop har sendt forårsprogrammet ud. Og der er et væld af valgmuligheder:

Har dine børn eller børnebørn eksempelvis meddelt, at de er blevet vegetarer, så er der hjælp at hente på kurset »Hjælp ... mit barn/barnebarn er blevet vegetar«. Du kan også lære at lave mad uden spild eller uden sukker, hvis du vil undgå det. Oven på julemaden kan du også lade dig inspirere af madkurser fra Asien, der åbner op for et helt andet madunivers med nye smagsoplevelser.

Foråret er på vej, så du har også mulighed for at tage et blomsterkursus med kyndige undervisere. FOF har netop indgået et samarbejde med Lindvigs Blomster, så her er der rig mulighed for kreative buketter med mere. Holder du af at rejse og vil gerne have et større udbytte af dine rejser, så kan du vælge mellem 10 forskellige sprog på flere niveauer hos FOF.

Derudover byder forårssæsonen på foredrag med blandt andet Jesper Theilgaard, Rasmus Tantholdt, Lola Jensen og Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Soud. Endelig kan du også bare vælge at læne dig tilbage og nyde en musikalsk oplevelse i Herning Kirke med Ann-Mette Elten eller Mathilde og Michael Falch.

Puls og harmoni
Vil man bare gerne gøre noget godt for sig selv, sin krop og sin sundhed, er der også masser at hente.

Forstander Kirsten Bjørn-Thygesen peger på, at FOF har noget for alle uanset alder, grundform og helbred.

- En af vores styrker på dette område er, at vi både har noget for dem, der vil have pulsen op, og for dem, som søger ro og harmoni. Herunder har vi også tilbud for dem, der på grund af ryglidelser, lungesygdomme, sklerose eller andre helbredsproblemer skal tage særligt hensyn til helbredet, siger hun.

Hvis man er interesseret i at vide mere, kan alle FOF’s forårsaktiviteter ses på fofherning.dk.