Mødrehjælpens lokalafdeling i Herning blev stiftet i efteråret 2018 som en underafdeling til Fonden Mødrehjælpen. Nu åbner afdelingen en genbrugsbutik med børnetøj, men der skal også være aktiviteter for børn og familier. Foto: PR-foto/

Mødrehjælp søger frivillige

Mødrehjælpens lokalafdeling efterlyser frivillige til genbrugsbutik, aktiviteter for børn og familier samt PR

HERNING 1. februar åbner Mødrehjælpen i Herning sin genbrugsbutik med tøj til børn fra 0-8 år i Fonnesbechsgade, men der er behov for frivillige, som kan hjælpe til med projektet.

- Vi kommer til at mangle frivillige, som vil hjælpe med at få butikken gjort klar til åbning, men vi mangler også frivillige, som vil engagere sig i aktiviteter for børn, ligesom vi har brug for nogle frivillige, som vil hjælpe med vores PR-aktiviteter på eksempelvis sociale medier, siger Kristina Taaning, der er formand for bestyrelsen i Mødrehjælpens lokalafdeling i Herning.

Fyraftensmøde
Lokalafdelingen er ansvarlig for butikken, som skal drives af frivillige kræfter. Udover butikken barsler foreningen med aktiviteter målrettet børn og familier, der har brug for hjælp. Det være sig netværksaktiviteter og sociale tiltag.

Fælles for disse er, at de også er drevet af frivillige. Derfor har Mødrehjælpens lokalafdeling i Herning brug for rigtig mange kvinder og mænd, som har lyst til at bidrage til foreningens arbejde.

Hvis man er interesseret inviterer lokalforeningen til et info-fyraftensmøde onsdag 16. februar på Herning Bibliotek. Her vil medlemmer af bestyrelsen fortælle om de opgaver, der ligger forude - og svare på spørgsmål.