Claus Elming til gallapremiere på filmen »Venom« i København. Herningenserern skal atter kommentere amerikansk fodbold. Foto: Michael Stub/ritzau scanpix

Claus Elming skal kommentere amerikansk fodbold

Herningenseren på skærmen igen

Måske troede vi, at vi havde set det sidste til Claus Elming, 49, efter at han var droppet som vært i »Vild med dans« på TV 2. Men nu ser det ud til, at herningenseren har fået et nyt tv-job. Han skal dog ikke danse, kan vi berolige med. Men være en del af et nyt program om amerikansk fodbold sammen med sin herningensiske kollega Jimmy Bøjgaard.

- Jimmy og jeg har jo lavet NFL i mange år, og nu får vi mulighed for at lave college-football sammen. TV 2 Sport har købt syv forskellige kampe, og vi skal så kommentere dem. Det bliver enormt sjovt, og jeg glæder mig rigtig meget. Jimmy og jeg går »way back!«. Vi har kendt hinanden helt fra barnsben, så jeg kan garantere for en masse humor, jokes og en masse god bold, siger Elming til Ekstra Bladet.