Bilka uddeler beskyttelsebriller til dem, der køber fyrværkeri hos dem, fortæller de i en pressemeddelelse. foto: henrik ole jensen

115.000 nytårsbriller

herning Nytårsaften står for døren, og det betyder flotte raketter og farvestrålende batterier for mange danskere. Hos en af landets største forhandlere af fyrværkeri gør man i disse dage sit for at sikre, at sikkerheden er i orden, når det nye år skydes i gang. Bilka uddeler nemlig 115.000 gratis beskyttelsesbriller til alle forældre, der køber fyrværkeri hos dem.

- Nytårsaften er lig med fest og farver, og vi har lige nu rigtig mange glade kunder, der handler ind til nytårsløjerne. Vi vil gerne være med til at sikre, at nytårsaften forbliver en god aften for alle, og derfor uddeler vi igen i år 115.000 nytårsbriller til børn, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka, i en pressemeddelelse.

De 115.000 gratis beskyttelsesbriller er dekoreret med den velkendte maskot, Ulven Billie, og findes i alle Bilka-varehusene. Brillerne udleveres til alle fyrværkeri-kunder, der ønsker at få et par med hjem.