Mathilde Bjerregaard og resten af Herning-Ikast-holdet sluttede kalenderåret med en testsejr i Holstebro som opvarmning til anden sæsonhalvdel, der begynder på onsdag. Foto: Tom Laursen (Arkiv)

HIH-kvinder sejrede i nytårstest

Jørn Just Kristensen 

Herning-Ikast Håndbold vandt lørdag 22-20 på udebane mod TTH Holstebro

HåNDBOLD På onsdag genoptager Herning-Ikast Håndbold turneringen efter syv ugers EM-pause. Det sker med en hjemmekamp mod Team Esbjerg i HTH Ligaen.

Som opvarmning til anden sæsonhalvdel spillede holdet i dag træningskamp på udebane mod TTH Holstebro. HIH-kvinderne vandt 22-20 i Gråkjær Arena.

Træningskampen bød på spilletid til alle i truppen - med undtagelse af Jessica Ryde, Anne Mette Pedersen og Tonje Løseth.

HIH’erne tog teten tidligt og var foran med fem mål kort inde i anden halvleg og styrede sejren sikkert hjem.

- Det er vigtigt at få banket lidt rust af, inden det går løs 2. januar hjemme mod Team Esbjerg, fastslår HIH-træner Kristian Kristensen, som især var tilfreds med defensiven og den stærkt spillende Sabine Englert i målet.

- Et af målene for den kommende periode er at hæve vores scoringsfrekvens med to mål pr. kamp i forhold til første sæsonhalvdel. Kan vi det, ser det fornuftigt ud, siger Kristian Kristensen.

Opgøret mod Team Esbjerg spilles på onsdag klokken 20.30 i IBF Arena. Allerede dagen efter vendes fokus mod Ungarn og en udekamp lørdag mod Siofok KC i EHF Cuppens gruppespil.