Karl William gæster Herning i det nye år, når han slår vejen forbi Fermaten 8. februar. foto: martin ballund

Semigennemsigtig pop-komet lander på Fermaten

HERNING Fredag 8. februar kan man opleve Karl William på Fermaten. Det skriver spillestedet på sin hjemmeside.

På ret kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det begyndte med r’n’b, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop. Som om Karl William altid ser verden gennem en semigennemsigtig dis.

Karakteristikken stammer fra musikmagasinet Soundvenue - der nævnte Karl Williams andet album som et af dem, de virkelig håbede på at høre i 2018. Og 5. oktober ramte albummet »Livet, Faldet & Alt Det Andet« musiktjenesterne.

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen har - sammen med de tre singler - det også blev til i 2017 (»Forstenet«, »Lidt af gange« og ikke mindst kæmpehittet »Om igen«), i den grad også skærpet forventningerne. Og i 2018 har Karl William sat sig på radiofladen sammen med Burhan G og nummeret »Samme Vej«.

Om den kommende tour udtaler Karl William selv:

- Vi har efterhånden brugt de seneste par år på at færdiggøre vores album »Livet, Faldet & Alt Det Andet«. Det er blevet den seneste nye fortælling om, hvordan jeg har det, og det glæder jeg mig til at komme nærmere ind på, når vi tager på tour i foråret. Folk kan forvente et set-up, der matcher pladens univers, da det er de samme mennesker på scenen, som har været til stede i studiet.