Natasja Vinther, Heidi Bisgaard og Anders Hornshøj udgør tilsammen Godteposen, som vil synge julen ind 21. december. Foto: PR-foto

Julestemning i city

herning Nedtællingen til juleaften går nu ind i sin slutspurt, og mange er i disse dage i fuld gang med at købe julegaver. Fredag og lørdag kan man få suppleret juleshoppingen med lækre, musikalske toner, når en godtepose åbner sig.

Det er de professionelle sangere Anders Hornshøj, Natasja Becker Vinther og Heidi Bisgaard, der udgør trioen Godteposen, som besøger Herning. De har alle rødder i Herning og er - og har været - en del af Vox 11.

Fredag eftermiddag kan man møde Godteposen i Herning City, hvor de vil gå rundt i midtbyens butikker og fortolke nogle af julens sange. På lørdag er det så i herningCentret, man kan opleve den gående julekoncert, der nok skal sprede masser af julestemning blandt de mange handlende.