Mellem jul og nytår kan man se fyrværkerishow på Bilkas parkeringsplads. Foto: Colourbox

Fyrværkerishow sætter gang i fyrværkerisalget i Bilka

Torsdag 27. december lyser Bilka himlen op med alverdens festlige farver - det sker med et stort fyrværkerishow på parkeringspladsen

HERNING Ifølge en pressemeddelelse fra Bilka bliver der tale om et stort fyrværkerishow, når man i kæden skyder fyrværkerisalget i gang om aftenen torsdag 27. december.

- Vores kunder skal have mulighed for at se alt det fyrværkeri, som vi sælger. Vi afholder derfor igen i år et stort fyrværkerishow på Bilkas parkeringsplads, hvor kunderne kan se masser af farver, hyl og effekter. De er dermed garanteret en aften med masser af inspiration, så de selv kan skabe vejens flotteste fyrværkerishow nytårsaften, siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard, i pressemeddelelsen.

Efter showet er der mulighed for at få professionel vejledning til fyrværkeri, når den fyrværkeriansvarlige er klar til at guide kunden i at få vejens flotteste fyrværkerishow.

Inden fyrværkerishowet begynder, vil Bilka desuden byde kunderne på kransekage og servere et glas Perelada Cava. Og til børnene er der børnechampagne og gratis sikkerhedsbriller.