Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard har fået arrangeret en fredagskamp. Foto: Tom aursen

Blue Fox får alligevel fredagskamp

Kim Stoltenberg Hansen 

Frederikshavn har indvilget i at spille en kamp på fredag

ISHOCKEY Da Hvidovre trak stikket fra landets bedste ishockeyliga gav det et hul i kalderenden for Herning Blue Fox på fredag, hvor holdet skulle have mødt københavnerne på hjemmebane. En fredagskamp i december genererer mange penge, så Blue Fox meldte hurtigt ud, at fansene måske alligevel kunne komme til fredagshygge.

- Vi håber, at vi kan få flyttet en kamp mod enten Aalborg eller Frederikshavn, så vi stadig kan fastholde en hjemmekamp fredag 14. december. Vi har mange ting planlagt i den forbindelse, og kan vi få flyttet en kamp fra en søndag i januar til en fredag i december, så vil vi meget gerne det, sagde Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard - og heldigvis var Frederikshavn med på ideen.

Blue Fox skriver på deres facebookside, man har lagt sig i selen for at der skal være kamp 14. december, og at »det er med stor glæde, at Frederikshavn har indvilget i at rykke vores januarkamp frem til nu på fredag«.