Den ufærdige cykelsti, der i dag slutter ved Velhustedvej, er årsag til, at regeringens hastighedsprojekt på Vardevej bliver flyttet til rute 40 mellem Frederikshavn og Skagen. Foto: Krak.dk

Projekt på Vardevej aflyst: Nu bruges pengene i Skagen

HERNING Hastigheden på Vardevej mellem Kibæk og Herning skulle i 2020 have været sat op til 90 kilometer i timen. Men da Vardevej endnu mangler at få færdiggjort en cykelsti, vendte Herning Kommunes Teknik- og Miljøudvalg tommelfingeren nedad til planerne. Der var ellers afsat midler til sikkerhedsmæssige forbedringer i forbindelse med projektet. Men de penge bruges nu i stedet til at hæve hastigheden på rute 40 mellem Frederikshavn og Skagen, oplyser Vejdirektoratet. Foreløbig har der ikke været politisk vilje i Folketinget til at afsætte penge, så den halvfærdige cykelsti kan udbygges. Cykelstien slutter i dag ved Velhustedvej,