Foto: Martin Ballund

15 anholdt ved FCM-OB

Kim Stoltenberg Hansen 

12 fynboer anholdt før kampen - og tre FCM-fans fik politihundebid og bøder efter opgøret

HERNING Politiet havde travlt i forbindelse med fredagens superliga-opgør mellem FCM og OB på MCH Arena. Før kampen bøvlede de med et dusin fynske fans. De havde indfundet sig i Herning, selv om de på grund af tidligere tiders dårlige opførsel har et forbud mod at være i tre kilometers nærhed af superligafodboldstadions i forbindelse med kampe,

- Vi anholdt de tolv personer, og vi beholdt dem i vores varetægt på politistationen, indtil kampen var overstået og deres forbud derved blev ophævet for denne gang. Men her ventede der så tre FCM-fans, som mente, at de skulle vise, at det var deres by. Vi måtte slippe hundene løs mod de tre, så nu plejer de hundebid, og vi anholdt dem og har givet dem hver en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, siger vagthavende Anders Olesen.