dfsdf

Blue Fox i uvant sejrsstime

Thomas Damm 

For første gang i denne sæson har Herning Blue Fox hentet ni point i tre kampe på stribe

ISHOCKEY På en af de helt store julefrokostaftener var der lagt op til skæg og ballede i Frøs Arena i Vojens. Herning Blue Fox var på besøg hos SønderjyskE til det traditionelle rivalopgør. Det blev gæsterne, der med tredje sejr på stribe efter 4-1 kom klart bedst ud af den kamp.

Blue Fox kom foran allerede efter 35 sekunder på holdets første afslutning. Markus Jensen slog kontra og førte pucken frem i højre side. Han fandt Lasse Lassen, der var trukket med, og Lassen udplacerede Kasper Krog i målet.

Bortset fra et enkelt godt powerplay til »blårævene« dominerede værterne tungt første periode og kunne sagtens have haft en sikker føring med ud til første pause, hvis ikke Simon Nielsen havde storspillet i Herning-målet.

To mål og et stolpeskud
I anden periode ramte Patrick Madsen først stolpen, inden Jan Dalecky og Peter Eg Larsen - sidstnævnte med sit førte Blue Fox-mål - med ét minuts mellemrum kunne udbygge føringen til 3-0.

Den føring var et stærkt rygstød før sidste periode, hvor Blue Fox rimeligt sikkert kørte sejren hjem. Jan Dalecky udbyggede tilmed til 4-0, og selv om Blue Fox flere gange var i undertal, var det først med ét minut tilbage af kampen, at SønderjyskE fik reduceret i powerplay til 1-4.

Målet blev fejret af tilskuerne, men det var naturligvis kun en lille trøst på en stor aften for alle, der holder med Blue Fox.

Foruden at være tredje sejr på stribe har Herning-mandskabet nu scoret 18 mål i de seneste fire kampe. Nu kan scoringskrisen vist godt afblæses.

Blue Fox kan score videre allerede på søndag, når Herlev Eagles kommer på besøg i Kvik Hockey Arena. Den kamp begynder klokken 15.00.