Det ene spor på motorvejen mod Herning blev spærret ved otte-tiden torsdag morgen. Foto: Privat

Harmonikasammenstød spærrede motorvej i to timer

Kim Stoltenberg Hansen 

Trafikkaos på motorvejen mellem Hammerum og Herning torsdag morgen

112 Flere biler bragede sammen ved otte-tiden torsdag morgen på motorvejen cirka en kilometer før rundkørslen ved Dronningens Boulevard. En hvid personbil blev slemt bulet og spærrede det yderste spor i retning mod Herning. I nødsporet holdt endnu en yderst ramponeret bil, og flere andre biler havde fået mindre buler ved harmonikasammenstødet.

Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet, som skabte kaos hele formiddagen. Det tog nemlig to timer at få ryddet op efter uheldet.

Det ene spor var farbart umiddelbart efter uheldet, så bilisterne lige bagved kunne liste sig forbi. Det blev dog nødvendigt at spærre helt af i vestgående retning, for at få de havarerede biler væk fra motorvejen. Imens det stod på, dirigerede politiet bilisterne væk fra motorvejen ved Hammerum-afkørslen. Det gav en kø på flere hundrede meter for rigtig mange morgentrafikanter, og først omkring klokken 10 blev trafikken normaliseret.