FCM’s brandvarme Paul Onuachu håber, at han snart får chancen for at vise sit værd på det nigerianske landshold. Foto: Henrik Ole Jensen

FCM’s lange bomber vil på landsholdet

Martin Hove Thomsen 

Med 10 mål i 16 kampe er Paul Onuachu Nigerias mest scorende spiller i Europa - selv håber han snart at høre fra landstræneren

FODBOLD FC Midtjyllands målfarlige angriber, Paul Onuachu, håber, at han snart får mulighed for at spille på det nigerianske landshold, der også er kendt som »The super eagles«. Det fortæller han til hjemmesiden med det mundrette navn owngoalnigeria.com.

- Jeg har ikke hørt fra træneren (Gernot Rohr, landstræner for Nigeria, red.), men jeg tror på, at jeg snart får min chance. Det eneste, jeg skal gøre, er at blive ved med at score mål. Det skal jeg nok, og så vil det uden tvivl blive svært for træneren ikke at udtage mig, siger FCM-bomberen til mediet.

Med sine 10 mål i denne sæson er han Nigerias topscorer i Europa, men det er ikke, fordi tometermanden har så høje tanker om sig selv, at han har tænkt sig at slække på sit arbejde i FCM.

- Mit hovedfokus er at gøre det godt for FC Midtjylland, og forhåbentligt får jeg en chance for at vise Super Eagles-fansene, hvad jeg kan, siger Paul Onuachu til owngoalnigeria.com.