Området omkring Scandic Regina i Herning var ved middagstid tirsdag spærret af i forbindelse med en redningsaktion på hotellet. Foto: Henrik Ole Jensen

Kvinde reddet i sikkerhed fra afsats på hotel

Palle Heering Nielsen 

Politi og brandfolk blev kaldt til Scandic Regina i Fonnesbechsgade i Herning, hvor kvinde truede med at springe ud fra hotelværelse

HERNING Klokken 11.57 blev der ringet 112 om, at en 43-årig kvinde truede med at tage sit eget liv i Herning.

Kvinden befandt sig på næstøverste etage på hotellet Scandic Regina i Fonnesbechsgade, hvor hun sad på et gelænder med benene udenfor.

Politiet fik spærret et område ved Sølvgade af. Flere ambulancer var sendt til hotellet, og Brand & Redning MidtVest blev kaldt ud blandt andet med stigevogn.

Brand & Redning MidtVest råder over en såkaldt springpude, som bliver brugt i den type situationer, og brandfolkene nåede at få springpuden han til hotellets gavl, hvis kvinden skulle gøre alvor af sin trussel.

På det tidspunkt var en del vidner standset i Sølvgade, hvor de fulgte med i, hvad der skete.

Et forhandlerteam fra Midt- og Vestjyllands Politi var på vej mod Herning, men nåede ikke frem, før kvinden blev hevet ind i sikkerhed af en politimand. Det skete klokken 12.24.

- Vi har fat i hende, og hun får den hjælp, hun skal have. Vi betragter det som et råb om hjælp, fortæller politikommissær Anders Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til Herning Folkeblad.

Kort efter kunne politiet ophæve afspærringen af Sølvgade og afslutte aktionen inde på hotellet.

Det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt at få en kommentar fra Scandic Regina.

Sorry! But your browser doesn't support iframes.