Klimasøerne ved Lillelund Engpark i Herning er anlagt på grund af stigende regnmængder i Danmark. Foto: Flemming Hansen

Klimaforandringer: Mød op til debat på biblioteket og se hvad du kan gøre

HERNING Interesserer du dig for, hvad de globale og lokale klimaforandringer vil betyde for dig?

Så skal du møde op på Biblioteket i Herning tirsdag eftermiddag, hvor Zachary A. Marx og Nikolaj Lysholdt Christensen - begge deltagere i den danske afdeling af »The Climate Reality Project« - inviterer til fremvisning af en global tv-udsendelse og følgende debat, som vil foregå på engelsk.

Programmet hedder »24 Hours of Reality: Protect Our Planet, Protect Ourselves« - som er igangsat af den tidligere amerikanske vicepræsident Al Gore. Arrangørerne vil også vise en time af programmet, der beskæftiger sig med Skandinavien, hvor der blandt andet er fokus på vedvarende energi.

En halv time før udsendelsen begynder, vil de to arrangører vil fortælle om deres arbejde i organisationen.