Herning Koncertorkester spiller jævnligt koncerter i lokalområdet, og i morgen aften sørger orkestret for julestemingen i Sct. Johannes Kirke. Foto: Pr-foto

Herning Koncertorkester spiller julen ind

HERNING I morgen aften spiller Herning Koncertorkester deres traditionelle julekoncert i Sct. Johannes Kirke. Orkestret har spillet julekoncert i kirken hvert år siden 2008, og igen i år byder programmet på danske og udenlandske juleklassikere. Orkestret spiller et julemedley, der byder på alt fra »Til julebal i nisseland«, »Jingle bells« og »Jeg så julemanden kysse mor«. Der er også nyt materiale på programmet som »In the christmans mood« med Glen Miller-sound. Herning Koncertorkester består af 35 musikere med blæsere fra de fleste blæsergrupper samt slagtøj.

Orkestret blev etableret i 1985 og øver hver tirsdag på Herning Musikskole under ledsagelse af dirigent Tommy Slot.

- Der er gratis entre til julekoncerten, og orkestret håber på at se rigtig mange til en hyggelig aften, hvor Herning Koncertorkester garanterer for julestemningen i Sct. Johannes Kirke, skriver dirigent Tommy Slot i en pressemeddelelse.