Herning Korforening giver julekoncerter i næste uge. foto: pr-foto

Jul i korforeningen

HERNING Mandag 3. og mandag 10. december vil der klinge søde juletoner fra henholdsvis lokalerne på Herningsholmmuseet og fra det nye og lyse kirkerum i Skt. Johannes Kirke i Herning, når Herning Korforening giver julekoncerter.

Tonerne klinger fra struber med forskellig alder, højde, drøjde og sangerfaring. Fælles for alle er, at de har lyst til at synge, og er samlet i et fællesskab, som drejer sig om lige netop det.

På programmet er der et væld af julens kendte toner, blandt andre »Barn Jesus i en krybbe lå«, »Forunderligt at sige«, samt engelsk julemusik som den smukke »Away in a manger«.

Koret begynder at øve op til koncerterne sidst i oktober, og alle mandage frem til december; der bliver også øvet et par timer en enkelt søndag eftermiddag. Al øvning finder sted i korsalen på Den Jyske Sangskole, og nye stemmer er velkomne.

»Tanken er at give folk, der har lyst og trang til sang, en mulighed for at mødes og synge meget velkendt, lidt nyt, men i alle tilfælde god julemusik«, lyder det fra koret i en pressemeddelelse.