Trine Gadeberg sammen med Linje 3-medlemmerne. Fra venstre er det Preben Kristensen, Anders Birchow og Thomas Eje. Foto: Pr-foto

Linje 3 vender tilbage med juleshow i 2019

Linie 3’s juleshow kan opleves i MCH Herning Kongrescenter til december næste år

HERNING Linie 3 fylder igen i 2019 spillestederne op til jul med deres juleshow. Det står der i en pressemeddelelse fra agentbureauet Proactor.

»Traditionen« blev startet sidste år, hvor de akkompagneret af Trine Gadeberg skabte et juleshow spækket med alle de sange, der skal til for, at det kan blive jul.

Og linie 3 gentager succesen i 2019, og igen bidrager Trine Gadeberg til skønsangen med sin stemme ligesom Jan Glæsels orkester er med.

Hvor juleshowet sidste år var overvejende musikalsk med en blanding af gamle kendinge og nye, sjove julesange, bliver showet i 2019 krydret med sketches og gensyn med klassiske karakterer.

Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus. Siden har de lavet en række landsturnerende live-shows som 10 års jubilæumsshow, »Hvor er de 2 andre«, »Linie 3 Show«, »Rundrejsen 2001« og »25 års jubilæumsshow«.

I 2012 var Linie 3 tilbage efter otte års pause med »Linie 3 Live«, som solgte flere end 150.000 billetter. Et begejstret anmelderkorps skrev blandt andet ’bedre kan det næppe blive’ (JP), ’Linie 3 er stadig et gennemmusikalsk foretagende’ (EB), ’Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow kører linen helt ud i det nye show’ (BT) og ’Linie 3 er i den grad tilbage’ (Berl).

Sidste år lancerede de så et juleshow, der fokuserede på deres musikalske talent.

»Linie 3 juleshow« kommer naturligvis rundt i hele landet, og billetsalget begynder i dag.