På lørdag har Team Teatret premiere på familieforestillingen »Momo eller kampen om tiden«. Foto: PR-foto

Teater for hele familien

Team Teatret præsenterer årets familieforestilling, der handler om at finde tid til at være sammen om noget

TEATERPREMIERE Blomsterne står i fuld flor hos Team Teatret. I dag har teatret hentet 400 blomster på Børneskolen Bifrost, da eleverne på skolen de seneste par uger har hjulpet teatret med at skabe en hel masse »time-blomster«, som skal være med i familieforestillingen »Momo eller kampen om tiden«, som har premiere 1. december på Team Teatret.

- Blomsterne indgår som en væsentlig del af forestillingen, og på Team Teatret er vi overordentligt glade for, at Børneskolen Bifrost og eleverne har været klar på en kreativ udfordring. Med saks og papir har børnene under vejledning fra lærerne skabt de flotte time-blomster. Målet har været at skabe blomster, som minder om den klassiske Hibiscusblomst - også kaldet Hawaii-blomst, skriver Team Teatret i en pressemeddelelse.

»Momo eller kampen om tiden« er et teaterstykke, som er blevet til med inspiration fra Michael Endes roman fra 1973 om pigen Momo. Den eventyrlige fortælling tager sit udgangspunkt i en landsby, hvor pigen Momo har indfundet sig. Hun holder til i et gammelt amfiteater. Landsbyens beboere holder af hende, for der er dejligt i hendes selskab. Hun har en helt særlig evne til at få folk til at tale og fortælle om deres drømme og tanker. Børnene elsker at lege med hende, for Momo er sjov og har al den tid, der er nødvendig. Men den hyggelige hverdag i landsbyen kommer under pres fra en række mystiske grå herrer, som overtaler de voksne til at spare deres tid op og sætte den ind på en konto i Tidssparekassen. Når tiden bliver knap, forsvinder humøret og overskuddet. Det mærker især børnene. Momo bryder sig ikke om udviklingen, og hun vælger at gå imod de grå herrer.

Momo - eller kampen om tiden har premiere på lørdag. Det er andet år i træk, at teatret præsenterer en forestilling, som samler familien på stolerækkerne i teatersalen. Dermed fortsætter Team Teatret sin idé om, at vi i december skal samle os som familie og finde tid til at fordybe os og få fælles minder og oplevelser. Helt i tråd med forestillingens tema handler det om at finde tid til at være sammen om noget.

Teaterforestillingen er for hele familien - børn fra 7 år. Den opføres frem til 22. december.