KFUM spejderne i Snejbjerg holder den årlige julestue 24. november med en lang række aktiviteter, køb og salg af vafler, æbleskiver og amerikansk lotteri og tombola med mange præmier. Foto: Pressefoto.

Snejbjerg-spejdere inviterer til julemarked

SNEJBJERG Julen nærmer sig med hastige skridt, og dermed også KFUM-spejderne i Snejbjergs julestue, der i år foregår 24. november i Spejderlyst i Snejbjerg.

Det er tredje år i streg, at spejderne holder julestue efter deres gamle hytte brændte ned for tre år siden, og igen i år vil der være et hav af aktiviteter i og uden for spejderhytten.

Som noget nyt byder julestuen eksempelvis på Det muntre køkken, skydekonkurrence og et værksted, hvor børn og voksne kan lave trænisser, og der er traditionen tro salg af juledekorationer, vafler, kaffe og gløgg og meget andet. For de spillelystne er der amerikansk lotteri og en stor tombola med mange gevinster. Sidste år oplevede spejderne i Snejbjerg, at der var indbrud i hytten i dagene op til julestuen, og der blev lavet hærværk på en stor del af gevinsterne, men lokalbefolkningen og erhvervslivet i Herning trådte til med nye gevinster, og julestuen blev bedre end ventet med et flot overskud.

- Julestuen er en gammel tradition, som har været holdt over 30 gange, som holdt ufrivillig pause i nogle år, da spejdernes hytte brændte ned, men nu er traditionen tilbage for tredje år i streg. Det ville slet ikke være muligt at holde julestue uden vores mange sponsorer, så vi er dem dybt taknemmelige, og vi håber, at rigtig mange kommer og oplever julehyggen i Snejbjerg, skriver Lone Kølerfeldt fra KFUM spejderne i Snejbjerg i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra julestuen går ubeskåret til spejderarbejdet i Snejbjerg.