Soulworkers leverer musik som i filmene »The Commitments« og »The Blues Brothers«. foto: pr-foto

Soul for alle pengene

HERNING Lokale Soulworkers giver koncert på Fermaten på fredag.

Soulworkers’ 10 medlemmer brænder for soulmusikken og hylder alle de gamle mestre blandt andre James Brown, Otis Redding, Wilson Pickett, Marvin Gaye, Aretha Franklin, Stevie Winwood og Al Green. De legendariske film »The Commitments« og »The Blues Brothers« har blandt andet inspireret bandet, men der hentes også inspiration andre steder, hvor Soul staves med stort S.

Rødder i rock og soul
Med gennemarbejdede flotte blæserarrangementer, en rytmegruppe, der lægger det sejeste groove og tre stærke vokaler med hver sin personlighed og power, er Soulworkers ude at erobre landets musikscener med saftig soul, der rykker folk ud på dansegulvet.

Soulworkers er garvede musikere, der har rødder i rock, soul, blues og jazz. Bandets medlemmer fandt sammen omkring den fælles kærlighed til rendyrket soulmusik og er ude på deres egen toptunede mission med mottoet:

»Det skal sidde i skabet - og det skal saftsuseme være sjovt«.