En 29-årig kvinde blev dræbt og hendes jævnaldrende kæreste alvorligt kvæstet, da de blev ramt frontalt af en Tesla lørdag eftermiddag ved Haunstrup. foto: Holck Photo

Tre biler nåede at undvige inden 29-årig kvinde blev dræbt

af jesper wind 

29-årig kvinde dræbt ved frontalt sammenstød ved Haunstrup. Tre biler nåede at undvige

HAUNSTRUP Lørdag eftermiddag kort efter klokken 13 blev den 29-årige Anne Storgaard Philipp fra Aarhus dræbt ved en trafikulykke på Haunstrup Hovedgade øst for Haunstrup.

Hun kørte i en Ford Fiesta mod vest da en modkørende Tesla ført af en 43-årig mand fra Herning kører frontalt ind i hende.

Kvindens kæreste, en 29-årig mand fra Aarhus, var passager i den lille bil og blev overført til Skejby Sygehus med alvorlige kvæstelser.

Lokalpolitiet i Herning kunne mandag morgen ikke oplyse noget om hans tilstand.

De to trafikofre måtte skæres fri af den ødelagte bil, der var skubbet ud i grøften ved sammenstødet.

Tre biler undveg
Vidner til dødsulykken har fortalt politiet, at de så den 43-årig mand i Teslaen sidde med hovedet bøjet ned til højre i bilen, da han langsomt kørte over i den modsatte vejbane.

Tre biler nåede at undvige Teslaen, inden den ramte bilen med det unge par fra Aarhus frontalt.

Lokalpolitiet i Herning har afhørt den 43-årige mand, og mener, at dødsulykken skyldes hans uopmærksomhed.

Manden havde to piger begge på otte år med sig i bilen på bagsædet. Hverken pigerne eller bilens fører kom noget til ved sammenstødet.

Politiets teknikere afspærrede landevejen mellem Haunstrup og Snejbjerg nogle timer for at klarlægge de nærmere detaljer ved dødsulykken lørdag eftermiddag.

Politiet vil først tage stilling til sigtelsen mod den 43-årige mand, når teknikernes rapport ligger klar.