10 år med forældrestøtte

HERNING Torsdag eftermiddag inviterer FBU ForældreLandsforening til en uformel reception i lokalerne i Bredgade 7, 1. sal i Herning i anledning af foreningens 10-årsjubilæum.

Alice Sørensen, landsformand i FBU ForældreLandsforening, fortæller om historikken omkring FBU ForældreStøtte, og Anette Faye Jacobsen fra Institut for menneskerettigheder fortæller om forældreinddragelse - hvorfor er det vigtigt?

FBU ForældreStøtte i Herning er et unikt tilbud, som tilbyder uvildig, kvalificeret rådgivning og støtte til forældre, som er/kommer i kontakt med kommunen, fordi deres barn har behov for særlig støtte efter servicelovens regler. En del er forældre med anbragte børn.

Oplægsholderne er på inden for den første time, så det er en god idé at være med fra begyndelsen.

Tilmelding er også nødvendig af hensyn til forplejningen.