Udsøgt elegance i kirken

Formidabel klang-behandling venter publikum

HERNING Tirsdag aften er der orgelkoncert med Anne Agerskov i Herning Kirke.

Anne Agerskov debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i oktober 2017, hvor hun i otte år har studeret ved professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe. I bedømmelsen af debutkoncerten skrev censorerne blandt andet:

»...et imponerende og meget personligt program med kraftig betoning af den franske og symfoniske side af orgellitteraturen ... Kort sagt var koncerten et veritabelt opbud af imponerende teknisk beredskab og overskud samt en udsøgt elegance og en i særklasse formidabel klangbehandling«.

Siden 2014 har Anne haft organistembedet ved Sct. Marie kirke i Sønderborg og fra sommeren 2016 har hun været ansat som underviser i orgel på MGK i Sønderborg. I januar 2017 blev hendes første orgelelev optaget på konservatoriet.