Julelastbilen fra Coca-Cola drøner igen forbi Herning

Martin Hove Thomsen 

Den verdenskendte Coca-Cola-lastbil kommer igen i år forbi Bilka, og denne gang kan man hjælpe økonomisk trængte børnefamilier

HERNING Hvis du er glad for Coca-Cola og jul, byder denne artikel på den helt rette kombination. Den ikoniske Coca-Cola-lastbil kommer nemlig igen i år forbi Herning i forbindelsen med julen.

Mandag 3. december vil den således gøre stop ved Bilka i Herning, hvor man kan komme at se den og få en kold Coca-Cola. Det skriver Coca-Cola på virksomhedens hjemmeside.

Ifølge Coca-Cola var det sidste år et stort tilløbsstykke, da julelastbilen besøgte Danmark, så derfor ønsker man at gentage succesen.

Støt Mødrehjælpen - og få en minijulelastbil
Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det kræver dog, at man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

- Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal, der er Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark, til Coca-Colas hjemmeside.