Sunds FDF’ere inviterer til julestue

SUNDS Den søde duft af brændte mandler og synet af juletræer i massevis byder velkommen på pladsen uden for kredshuset på Kærgårdsvej i Sunds. 30. november og 1.december tager FDF’erne forsmag på julemåneden med vinterens hyggeligste julestue. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Inden for kan man varme sig på æbleskiver og gløgg, og man kan gå en tur i Fadeburet og finde lækkerier til at fylde forrådskammeret op med. Der er syltede rødbeder, hyldebærsaft, marmelade og mange andre gode sager. Her sælges også bolcher og hjemmelavet, fyldt chokolade, som kan pakkes i små gaveæsker.

Der er også udfordringer til de små og andre barnlige sjæle, når julemanden kommer på besøg fredag og lørdag. Lørdag kommer Mathias og Peter forbi og spiller musik, så alle kan komme i julehumør.

Traditionen tro byder julestuen på et kæmpe udvalg af dekorerede adventskranse og juledekorationer, lige som man kan købe nisser og anden julepynt Endelig kan man prøve lykken i tombolaen og kæmpeskrap - som begge dele findes i både en børne- og en voksenudgave. Præmierne er sponsoreret af lokale forretninger og erhvervsdrivende, og hele julestuens overskud går til den lokale FDF-kreds i Sunds.