MCH lancerer ny messe i hovedstaden

DiaLabXpo bliver navnet på den nye laboratorietekniske fagmesse, som finder sted første gang 24.-26. september 2019 i København

MCH Den nye messe for laboratorie- og diagnostikbranchen er skabt i et samarbejde mellem brancheforeningen DiaLab og MCH Messecenter Herning og finder sted første gang 24.-26. september 2019 i »Lokomotivværkstedet« i København. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Og i MCH, som står for at holde messen, glæder man sig over det nye samarbejde.

- Vi glæder os over branchens ønske om en ny messe og vil gøre os umage for at leve op til den tillid, som vi er blevet vist, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH A/S, i en pressemeddelelse og roser samtidig branchens store engagement i udviklingen af den nye fagmesse.

- DiaLab er en spændende og engageret partner, og vi ser frem til at udvikle samarbejdet og i fællesskab præsentere et nytænkt og aktivt mødested for laboratorie- og diagnostikbranchen.

Årligt tilbagevendende begivenhed
DiaLabXpo skal afholdes én gang om året; I ulige år afholdes messen i Københavnsområdet, mens den i lige år afholdes i MCH Messecenter Herning sammen med fødevareteknologimessen FoodTech.

Udover en stor udstillingsdel er det også ambitionen, at DiaLabXpo kommer til at indeholde medlemsmøder for forskellige diagnostisk faglige selskaber, politiske paneldiskussioner, trendforedrag, faglige shows, konkurrencer, netværksområder, underholdning samt branchefest og meget mere.