FCM topper esport-turnering med ny sejr

Kim Stoltenberg Hansen 

FCM slog Lyngby i computerfodboldturnering efter sent comeback

ESPORT I denne uge er der skudt gang i superligaklubbernes nye satsning inden for e-sport, eSuperligaen, og FC Midtjylland har indledt med to sejr. Wahed »The Kid« Obayd og Nicklas »Niller« Stensgaard vandt begge deres respektive opgør mod Silkeborg mandag og duoen sikrede sig tre nye FCM-point i aftes med en sejr over Lyngby.

Lyngby-sejren var yderst kneben. Wahed Obayd tabte 2-3, men det ændrede Nicklas Stensgaard på, da han vandt 4-2 og dermed sikrede en samlet FCM-sejr på 6-5.

Der er tre point til den samlede vinder af hvert opgør, og reglerne om udebanemål ved lige score tæller. Skulle det også være uafgjort her, er det ét point til hver. Grundspillet strækket sig over 15 spillerunder, hvorefter top-8 går videre til kvartfinalerne i kampen om den samlede præmiepulje på 365.000 kroner. Vinderen får 150.000 kroner. Der er 16 hold med i turneringen, hvor kun FC Nordsjælland mangler fra Superligaen. Nedrykkerne fra sidste sæson er også med.

FCM er med i toppen med de maksimale seks point. Det samme har Brøndby, AGF og OB. Lige efter følger de store bookmakerfavoritter fra FCK, der har en sejr og en uafgjort,

De to FCM-spillere:
Disse to spillere stiller op for FCM

Wahed »The Kid« Obayd
Alder: 22

Danmarksmester 2v2 2015

Double-vinder Oslo Cruise Mester 2017

Vinder af Ballerup Cup 2017

Kvalificeret til ESWC Paris 2018 (Uofficiel VM)

Nicklas »Niller« Stensgaard
Alder: 20

3. plads ved DM 2015

Kvalificeret til ESWC Paris 2016 (Uofficiel VM)

Vinder af Copenhagen Open 2017