Foto: Politiet

Politiet efterlyser mand: Forsvandt efter besøg på hospitalet i Herning

Kim Stoltenberg Hansen 

Politiet beder om offentlighedens hjælp til at finde 47-årige Klaus Tang Andersen, der har været væk i tre døgn

112 Har du set 47-årige Klaus? Sådan lyder det i efterlysningen fra Midt- og Vestjyllands Politi, hvor man beder om offentlighedens hjælp til at finde en 47-årige mand fra Holstebro. Han er ikke set, siden han forlod Regionshospitalet i Herning den 2. november og kan have brug for hjælp.

47-årige Klaus Tang Andersen forlod Regionshospitalet i Herning 2. november ved 10-tiden, hvor han formentlig tog en taxa til sin bopæl i Tvis ved Holstebro. Han er ikke set siden og kan nu have brug for hjælp. Politiet beder derfor offentligheden holde øje.

Klaus Tang Andersen beskrives som 180 cm. høj, kort gråt hår og almindelige af bygning. Han var iført en sort jakke, cowboybukser og kondisko.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der har set ham eller ved, hvor han opholder sig. Oplysninger kan gives til politiet på 114.