Foto: Martin Ballund

Dørmand spyttet i ansigtet

Kim Stoltenberg Hansen 

48-årig mand fik en bøde, men ellers steg julebryggen ikke mange til hovedet

112 Den første julebryg-weekend har være ganske fredelig for politiet. Klokken 4.21 i nat måtte de dog en tur til Østergade, hvor en 48-årig mand fra Aarhus-egnen i sin brandert havde glemt, hvordan man opfører sig ordentligt. I forbindelse med at han skulle have sin jakke udleveret spyttede han en dørmand i ansigtet. Politiet blev tilkaldt, og den 48-årige fik en bøde med hjem til Højbjerg.

Politiet oplyser, at der både fredag og lørdag var rigtig mange folk i byen, men at de ikke opførte sig værre eller bedre end andre weekender.

Der var en enkelt voldssag fredag aften på Thisted-egnen, og så fik en fulderik i Herning samme aften en bøde ved 22.30-tiden for at opføre sig meget truende overfor en bestyrer af et værtshus i gågaden.