herning Koordinatorer for Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling i Herning arbejder på højtryk på at skaffe indsamlere nok til Landsindsamlingen søndag 4. november. Det fortæller de i en pressemeddelelse. Der er stadig ubesatte ruter i Herning, Lind, Tjørring, Hammerum, Snejbjerg, Gullestrup og Sunds. Pengene fra årets landsindsamling bliver brugt til Dansk Flygtningehjælps arbejde i verdens brændpunkter. Man kan melde sig som indsamler via organisationens hjemmeside.

Indsamlere søges

herning Koordinatorer for Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling i Herning arbejder på højtryk på at skaffe indsamlere nok til Landsindsamlingen søndag 4. november. Det fortæller de i en pressemeddelelse. Der er stadig ubesatte ruter i Herning, Lind, Tjørring, Hammerum, Snejbjerg, Gullestrup og Sunds. Pengene fra årets landsindsamling bliver brugt til Dansk Flygtningehjælps arbejde i verdens brændpunkter. Man kan melde sig som indsamler via organisationens hjemmeside.