Foredrag om den bedste alder

HERNING Forfatter og tidligere kulturdirektør i Vejle, John Hansen, gæster tirsdag aften 6. november Herning med et foredrag med titlen »Seenager - teenageren over 60«.

Det handler om at få det bedste ud af tiden efter de 60 - den absolut bedste alder, ifølge John Hansen. I sit foredrag/debatoplæg giver han et bud på, hvordan et livsforløb fra Seenager til Old-ager kan se ud. John Hansen kommer med gode tips og ideer til, hvordan livet kan leves som Seenager. Det handler ikke kun om at passe børnebørn, men også om at bruge sin krop og hjerne hver dag. Som Seenager realiserer man sig selv i sin bedste alder. Livet som Seenager er fyldt med muligheder. Kom og bliv inspireret - og deltag i debatten, opfordrer John Hansen.

Foredraget er arrangeret af AOF Herning Aftenskole og Herning Bibliotekerne, og foregår på biblioteket.Der opkræves entré.