Foto: Martin Ballund

Tre personer på pub i Herning sigtet for lovovertrædelser

Herning Natten til søndag var politiet flere gange på The Old Irish Pub, og det var ikke for at få slukket tørsten.

Først måtte betjentene håndtere en 20-årig mand fra Gjellerup. Han var i besiddelse af euforiserende stoffer samt en hobbykniv, der er ulovlig at gå rundt med i det offentlige rum. Derfor blev den 20-årige mand sigtet for overtrædelse af knivloven samt loven om euforiserende stoffer. Han fik også forbud mod at vise sig på pubben de næste to år.

Ved tretiden var der igen behov for betjentenes hjælp. Denne gang var to gæster i klammeri med hinanden. En 27-årig mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, inden han fik stukket en kompasretning væk fra pubben.

Den besked forstod en 21-årig mand fra Kibæk ikke, og derfor mente betjentene, at der var grundlag for at anholde ham.

Han er også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da der er tale om voldelig optræden, står begge mænd til en bøde på 3000 kroner.