Stressekspert i Herning

Herning I løbet af et tre timer langt foredrag vil stress- og smerteeksperten Ole Larsen tirsdag aften 30. oktober med eksempler belyse, hvordan hverdagen kan håndteres uden stress. Det er summen af negative påvirkninger, der kan give et stresssammenbrud, siger Ole Larsen. Han vil vise, at stress kommer fra alle sider, men at det enkelte menneske selv kan stoppe stress i hjernen. Det kan, siger han, gøres med selvbehandling ved at trykke på hjernens akupunkturpunkter samtidig med, at der tænkes på en bestemt måde.

Ole Larsen lærer tilhørerne at flytte tankerne fra amygdala, som er »katastrofehjernen« til pandelapperne, der er »tænkehjernen«. Når det sker slapper personen af, og der kommer fuld energi. Derved kan smerter forsvinde. Ole Larsen er også kendt som mentaltræner. Dagen efter foredraget, onsdag 31. oktober, holder han et dagskursus, hvor deltagerne kan lære at finde deres indre styrke og sætte mål for fremtiden.

Foredraget holdes på Herning HF & VUC på Brorsonsvej 2, mens dagskurset holdes på Gl. Landevej 3.