Jazz-Niels nomineret

Herning Mandag 12. november finder årets Danish Music Awards Jazz sted. Igen i år hyldes ikke kun pladeaktuelle musikere, men også ildsjælene foran og bag ved musikken. Blandt de fem nominerede finder vi Niels Overgård, der som frivillig jazzanmelder på bloggen jazznyt.com, som formand for den lokale jazzforening Moor Jazz og som formand for den selvejende institution Swinging Europe har gjort sig fortjent til æren. Det er sjette år i træk, at P8’s pris for årets ildsjæl bliver uddelt ved DMA Jazz. Prisen blev stiftet i 2013 med det formål at hylde folkene bag scenerne. P8 Jazz-prisen bliver givet til en ildsjæl, der har bidraget til at styrke jazzen lokalt eller på landsplan. En ildsjæl, som fortjener at blive hædret med applaus, skulderklap og ekstra opmærksomhed fra det danske jazzmiljø.