En aften blandt byggemateriel skal inspirere til kulturfest

Osmansk palads-sang, opdagelses-teater og poetry slam er blandt indslagene ved et anderledes kulturelt borgermøde

HERNING Tag på en opdagelsesrejse! Det er opfordringen til Hernings borgere, når der 8.-15. juni 2019 igen er Kulturfest Herning.

For at hjælpe byens borgere, foreninger og kulturinstitutioner til at få gode ideer til indslag under kulturfesten inviterer Herning Kommune torsdag 1. november til et anderledes borgermøde.

Det bliver et pop-up-inspirations-arrangement, hvor alle borgere, foreninger, kulturinstitutioner, erhvervsdrivende med mere kan få en kulturel opdagelsesrejse hos Brunsgaard A/S i Herning.

Brunsgaard er kendt som leverandører af stilladser og materiel til store byggerier - men virksomheden har også en aktiv rolle i forhold til materialer og stilladser til kulturelle arrangementer og teaterforestillinger - og så huser industrilokalerne på Kæret 2 en decideret tidslomme fra 1960’erne, som deltagerne ved arrangementet får adgang til.

Spændende indslag
Derudover vil aftenen byde på en række forskellige spændende indslag, der tilsammen skal inspirere deltagerne til at lave sjove, spændende og anderledes aktiviteter under Kulturfest Herning-ugen i juni.

Indslagene kommer blandt andet fra Team Teatrets Teaterskole, Herning Musikskole, Fermaten og Kulturelt Samråd.

Alle interesserede er velkomne til opdagelses-aftenen, men det kræver dog tilmelding på forhånd.