Trods nederlag på stribe: Blue Fox forlænger med trænerduo

Thomas Damm 

Petri Skriko og Lubos Pisar er også Herning-trænere i næste sæson

ISHOCKEY Det er med stor glæde, at Herning Blue Fox kan meddele, at klubben har forlænget aftalerne med trænerteamet . Herved sikres grundlaget for det fortsatte arbejde omkring kontinuitet i både klubben og spillertruppen. Således har cheftræner Petri Skriko og assisterende træner Lubos Pisar begge sat deres underskrift på en aftale, der også løber for den kommende sæson 2019-2020.

Det er glædeligt for ishockeydirektøren Torben Skovsgaard og ikke mindst bestyrelsen bag, som vægter balancen i klubben særdeles højt.

- Vi har i en del sæsoner med forskellige trænere kæmpet lidt med at finde vores identitet igen som hold. Succeserne har som sådan været fine nok, men det er først nu med Petri og Lubos bag roret, at vi føler den rette sammenhæng i samarbejdet mellem klub, træner, spillere og frivillige omkring holdet. Vores cheftræner og assisterende træner udgør et virkeligt godt team, og de har stor respekt blandt vores egne spillere og ikke mindst de spillere, som vi kigger på rundt omkring. Det er naturligvis en stor fordel, og er derfor - gensidigt for alle parter - noget vi gerne vil bygge videre på, fortæller Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard.

Cheftræner Petri Skriko er således over et par omgange sikret sin femte sæson som frontmand for holdet, der indtil videre har bragt en guldmedalje og to sølvmedaljer med sig. Det bringer ligeledes den populære finske træner op på sin 11. sæson for blårævene.

Ligeså meritteret er Lubos Pisar, som udgør den anden halvdel af trænerteamet. Han går ind til sin fjerde sæson som assisterende træner hos Blue Fox og sin i alt 10. sæson i Herning-klubben.