Baloo vil sørge for lidt nisseunderholdning i Huset No7. Foto: Henrik Ole Jensen

Nisser bader i DGI-Huset og besøger julehandel

HERNING/SNEJBJERG I weekenden inviterer julehandlen Øster Skovgård og DGI-Huset Herning børnefamilier til før-jul-nissemøde i Herning og Snejbjerg.

Lørdag er der levende nisser på Øster Skovgård ved Snejbjerg, hvor der tages forsmag på julen med et lademarked. Nisserne Sebastian, Ottonissen, Santa Julle, julemor og endnu flere besøger Nissen Baloo og alle gæsterne på Øster Skovgård.

Senere på dagen fortsætter festlighederne i vandkulturhuset i DGI-Huset i Herning, hvor man kan lege julelege med nisserne. Der vil være julemusik og julelege - heriblandt pebernøddekast, mus og stopdans - og nogle af nisserne har taget nissebadetøj på.

Til aften vil nisserne prøvesmage julemenuen på Restaurant Brdr. Price på Torvet i Herning, og søndag formiddag er der igen julelege i DGI-Huset.