Tusindvis af besøgende: 38.006 gæstede MCH i efterårsferien

Siden efterårsferiens start har 38.006 gæster besøgt MCH’s fire lokationer, der har budt på en bred vifte af oplevelser for store og små med alt fra stand-up, koncert, teater og YouTube-show til håndbold, fodbold og hestesport

HERNING Efterårsferien er en god anledning til at tilbringe mere tid sammen med sine nærmeste og skabe fælles minder - og det kunne mærkes i MCH, hvor 38.006 besøgende de seneste ti dage har lagt vejen forbi arrangementer med oplevelser for alle i MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og på MCH Arena. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse, og det glæder administrerende direktør Georg Sørensen.

- MCH skal være en verden af oplevelser - og det er den forgangne uge et godt eksempel på. Det har været en alsidig efterårsferie med oplevelser for flere tusinde gæster. Det er en helt særlig glæde for os alle i MCH, at vi sammen med vore respektive samarbejdspartnere kan byde så mange gæster indenfor og sammen skabe mindeværdige oplevelser. Tak til alle for at besøge MCH i ferien, siger han i pressemeddelelsen.

Stand-up, youtubere og banko
Det var Jan Gintberg, der kickstartede efterårsferien fredag 12. oktober med liveshowet ’Gintberg re(d)der verden’. Dagen efter, om lørdagen, åbnede den danske musikgruppe Phlake dørene til en anderledes koncertoplevelse MCH Herning Kongrescenter. Kongrescentret bød også på et kæmpe bankoshow, da Y’s Men’s Klubberne i Herning samlede 1.450 deltagere til banko mandag 15. oktober.

Også børn og unge fik en på opleveren, da to af landets mest populære youtubere, ComKean og Den Mandige Elg, lagde vejen forbi kongrescentret tirsdag 16. oktober, hvor publikum var med til at bestemme, hvad der skulle ske på scenen.

Herning Teater bød i løbet af efterårsferien på forestillinger i kongrescentret for både børn og voksne. Tirsdag eftermiddag »Den Lille Prins« og torsdag aften »I Sidste Øjeblik« med Lisbeth Dahl i hovedrollen.

En uge i sportens tegn
Efterårsferien bød også på store sportsoplevelser. Søndag 14. oktober lagde Jyske Bank Boxen bane til Champions League-opgøret mellem Skjerns danske mestre og verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain med blandt andre Mikkel Hansen på holdkortet. 6.962 håndboldglade tilskuere overværede opgøret, som PSG vandt knebent på 24-26.

Tirsdag 16. oktober var MCH Arena centrum for fodboldlandskampen mellem Danmark og Østrig. Med 7.386 tilskuere i ryggen vandt det danske landshold 2-0 over Østrig - og Danmark er således fortsat ubesejrede på MCH Arena.

Alt imens arenaen dannede ramme om landsholdskampen, blev Jyske Bank Boxen forvandlet til en ridebane for World Cup Herning, som i dagene 18.-21. oktober bød på dressur og spring fra øverste hylde.

Sideløbende bød MCH Messecenter Herning indenfor til en salgsmesse for hesteglade besøgende. I alt 19.781 gæster deltog i hestefesten.

Stumpemarked og halbal
Efterårsferien 2018 er forbi, og MCH ser nu frem til den kommende weekend, der byder på en nye oplevelser. Loppe- og Stumpemarked i MCH Messecenter Herning, Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen samt Christian Fuhlendorffs comedy-show og KMF 336 Åbningskoncert i MCH Herning Kongrescenter. Og om mandagen tager FC Midtjyllands danske mestre hjemme imod sidste sæsons sølvvindere Brøndby IF.