Gigten satte en stopper for fodbold-talent

HERNING Andreas Laudrup havde det samme talent for fodbold som sin far, Michael Laudrup.

Men i en alder af 22 år måtte han sige farvel til fodbold. Gigt satte en stopper for den professionelle fodboldspiller Andreas Laudrup. I løbet af kort tid gik han fra at være en toptrænet sportsmand til næsten ikke at kunne stå ud af sengen om morgenen.

Torsdag 25. oktober vil Andreas Laudrup fortælle om sin kamp mod gigten ved et foredrag arrangeret af Gigtforeningens lokalgruppe i Herning.

Birgit Jonassen fra Gigtforeningen fortæller, at foredraget finder sted på MCH Arena.

Andreas Laudrup vil fortælle, hvordan sygdommen vendte op og ned på hans liv og planer, og hvordan han trods gigten har formået at holde fokus på det positive i livet sammen med hustruen Pauline, sønnen Maximillian og den øvrige familie.