Herning-Ikast henter norsk landsholdsstreg

Ole Bitsch 

24-årige nordmand skifter til HIH efter denne sæson

HÅNDBOLD Herning-Ikast Håndbold har føjet et nyt navn til holdkortet for næste sæson.

Fredag formiddag præsenterede den midtjyske ligaklub nordmanden Vilde Ingeborg Johansen som ny stregspiller. Den 24-årige streg tiltræder fra Tertnes Håndball i Bergen, hvor hun har kontraktudløb til sommer.

- Vilde Ingeborg Johansen passer perfekt ind i vores klub - både som menneske såvel som spiller. Hun er en meget seriøs og hårdtarbejdende stregspiller. Med Vilde og Sarah Iversen på stregen får vores stregposition et internationalt snit, som er altafgørende for vores videre succes, siger Herning-Ikast Håndbolds direktør, Jakob Mølgaard Christensen i en pressemeddelelse.

Har høje forventninger
Vilde Ingeborg Johansen, der står noteret for tre A-landskampe for Norge, har ifølge Folkebladets oplysninger underskrevet en kontrakt med HIH gældende for to sæsoner plus en gensidig option for yderligere én sæson.

Den 182 centimeter høje stregspiller var i september med det norske udviklingslandshold i Danmark.

- Jeg håber og tror, at jeg kommer til at udvikle mig endnu mere som spiller. Jeg glæder mig vildt meget og har høje forventninger til både mig selv og klubben. Jeg håber, vi skal kæmpe med om topplaceringerne i den danske liga, siger Vilde Ingeborg Johansen i skrivelsen.

Læs et eksklusivt interview med HIH’s nye norske stregprofil på aoh.dk og i fredagens udgave af Herning Folkeblad.