Kor synger John Mogensen

HAMMERUM Karolinekoret, der er hjemmehørende i Hammerum, er kommet godt fra sæsonstart. Det betyder, at koret onsdag 24. oktober står for en syng sammen-aften på Hammerum Fri- og Efterskole.

I efteråret 2017 var koret vært for en syng sammen-aften med revyviser. Det blev rigtig godt modtaget, og koret blev dengang fra flere sider opfordret til at gentage dette, og det sker onsdag aften, når det gælder John Mogensens viser og sange.

Korets dirigent, Lisbeth Sangill, der kom til Karolinekoret i foråret 2017, har en stor og bred viden om blandt andet John Mogensens sange. Lisbeth deler gerne ud af denne viden, og derfor venter der de fremmødte en spændende aften med et dejligt genhør med nogle af John Mogensens mange sange. Der bliver rig lejlighed til at synge med på sangene.