Kendte skuespillere med i lun komedie, der torsdag gæster Herning

HERNING »I sidste øjeblik« er en lun komedie om at blive ældre.

Forestillingen gæster Herning Teater i kongrescentret torsdag 18. oktober, og Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich er garanter for, at det nok skal være sjovt - og ikke kun i sidste øjeblik.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: »Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det«.

Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje - i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl spiller enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde.

En yngre mand - udsendt af kommunen - fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Teaterforestilling gæster Herning: Glød i bridgeklubben

Kendte skuespillere med i lun komedie, der torsdag gæster Herning

HERNING »I sidste øjeblik« er en lun komedie om at blive ældre.

Forestillingen gæster Herning Teater i kongrescentret torsdag 18. oktober, og Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich er garanter for, at det nok skal være sjovt - og ikke kun i sidste øjeblik.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: »Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det«.

Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje - i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl spiller enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde.

En yngre mand - udsendt af kommunen - fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.