Fiskekonkurrence for familien

I efterårsferien kan hele familien deltage i fiskekonkurrence ved Bjerrely Fiskesø

KONKURRENCE I næste uge kan du og hele din familie smide snøren ud i Bjerrely Fiskesø og muligvis hive en præmie med hjem.

Bjerrely Fiskesø, der ligger cirka 10 kilometer sydvest for Herning, afholder nemlig fiskekonkurrence for besøgende i efterårsferien fra og med mandag 15. oktober til og med fredag 19. oktober. Der er selvfølgelig præmier til de største fangster.

- En oplagt aktivitet i efterårsferien for hele familien, skriver Bjarne Vestergaard, der er ejer af Bjerrely Fiskesø, i en pressemeddelelse.

Efterårshygge for naturelskere
Mens man smider snøren ud i håb om at få søens største økologiske ørred på krogen, tilbydes man en kop økologisk kaffe, saft eller te samt en hjemmebagt bolle. Desuden er der slikposer til børnene.

Er man ikke lige frisk på at deltage i fiskekonkurrencen, kan man tage en travetur ad naturstien »Sporet ved Bjerrely«, der leder de besøgende forbi naturen omkring Bjerrely Fiskesø samt markerne ved den økologiske nabogård »Bjerregård«. De heldige vil have mulighed for at kunne se flere sjældne fugle – herunder isfuglen.